Find Bilbane blandt 43+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående bilbaner er senest opdateret i dag (21/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Bilbane.dk, det helt rigtige sted at finde bilbaner. Vi har udvalgt 43 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det bilbane tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 43 forskellige bilbaner fra 11 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af SPEED Dino Multitrack Bilbane - bilbane - Legekammeraten.dk

SPEED Dino Multitrack Bilbane - bilbane - Legekammeraten.dk

249 kr.

199 kr.

Billede af Kuglebane Racerbane

Kuglebane Racerbane

239 kr.

219 kr.

Billede af Waytoplay Miksede Vejbaner - 8 Dele

Waytoplay Miksede Vejbaner - 8 Dele

149,95 kr.

112,46 kr.

Billede af Haba Bilbane - Politijagt

Haba Bilbane - Politijagt

554,95 kr.

332,97 kr.

Billede af Bilbane Med 4-Dobbelt Loop & 2 Biler  - Legekammeraten.dk

Bilbane Med 4-Dobbelt Loop & 2 Biler  - Legekammeraten.dk

649,95 kr.

399 kr.

Billede af Waytoplay Bilbane - 24 dele - Grand Prix

Waytoplay Bilbane - 24 dele - Grand Prix

599,95 kr.

359,97 kr.

Billede af Kids Concept Bilbane - Aiden - 11 dele - Grå

Kids Concept Bilbane - Aiden - 11 dele - Grå

349,95 kr.

209,97 kr.

Billede af Sebra Vejkryds I Filt

Sebra Vejkryds I Filt

398,95 kr.

199,48 kr.

Billede af Magnet Blocks bilbane 48 dele

Magnet Blocks bilbane 48 dele

169 kr.

136 kr.

Billede af Fisher Price Little People Racerbane

Fisher Price Little People Racerbane

699 kr.

299 kr.

Billede af Bilbane med parkeringstag

Bilbane med parkeringstag

369 kr.

284 kr.

Billede af Bilbane, Ringvej 12 dele

Bilbane, Ringvej 12 dele

269 kr.

134,50 kr.

Billede af Clementoni Fun Garage

Clementoni Fun Garage

229,95 kr.

156 kr.

Billede af Magnetic Tiles Bilbane, 120 dele

Magnetic Tiles Bilbane, 120 dele

499 kr.

400 kr.

Billede af Kids Concept Servicecenter - Aiden - Træ

Kids Concept Servicecenter - Aiden - Træ

629,95 kr.

377,97 kr.

Billede af Metal Machine Playset Lane Madness

Metal Machine Playset Lane Madness

299,95 kr.

164 kr.

Billede af Hot Wheels City Bilbane Bundle

Hot Wheels City Bilbane Bundle

799 kr.

499 kr.

Billede af Junior Driver Trafiklegetæppe

Billede af Waytoplay Vejens Konge - 40 Dele

Waytoplay Vejens Konge - 40 Dele

799,95 kr.

Billede af Djeco Gulvpuslespil Vejen

Djeco Gulvpuslespil Vejen

139,95 kr.

Du kigger lige nu på 43 bilbaner fra 11 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Clementoni Disney Djeco Fisher Price Haba Hape JaBaDaBaDo Kids Concept Liewood Sebra Small Foot

Dit barn kommer til at elske at lege med bilbane

Biler er for mange børn et stort hit som legetøj. Især drengebørn sætter pris at lege med biler og mange får en stor samling af alle mulige forskellige biler op igennem deres opvækst. Hertil er en bilbane i god kvalitet oftest uundværlig som tilbehør. De kan få timer til at gå med at lege med deres biler, som oftest bliver forbundet med bevægelse og fart ved brug af en bilbane. Nogle piger elsker dog også fart, så en bilbane kan sagtens også være populært legetøj hos piger.

Og har man flere børn end et, kan det være en fælles legeting, som alle børn kan have glæde af. Både sammen og hver for sig.

Forskellige bilbane modeller

Modellerne for udbuddet af bilbaner varierer alt afhængig af dit barns alder. Oftest når de er små er materialet i træ og skum, men også plastic, som er kombineret med glade farver. Materiale som også er let at rengøre. Senere bliver det smarte modeller, som man dertil kan udbygge med alt muligt andet tilbehør som loop, garage, tæpper med by- og vej aftryk, brandbil- og politistation m.m. Børn kan også bruge deres egen fantasi i form af at bruge legetøj, de allerede har liggende til at lave deres helt egen udbygget bilbane.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen og dertil et stykke legetøjs, som også kan foregå udendørs, når vejret tillader det.

Overvejelser før bilbane køb

Ting du bør have for øje før valg af bilbane:

  1. Er dit barn stor fan af at lege med biler, så overvej at købe en bil bane af god kvalitet. Den er mere slidstærk og holder oftest længere. Ligeledes en som kan udbygges. På den måde sikrer du dig, at dit barn fastholder interessen og dertil kan ønske sig ting til sin bil bane.
  2. Overvej også at have plads til bilbanen, så det ikke nødvendigvis er noget, der skal pakkes væk hele tiden. På den måde går mange timer ikke spildt, for har man fået opbygget sig en stor bil bane, så kræver det selvfølgelig tid at samle den. Det kan nemlig blive en træls opgave for barnet, hvis det er noget barnet, leger med hverdag.

Tips til opbevaring af biler m.m.

  1. Mange børn opbevarer deres biler i legetøjskasser. Men det kan også være en god ide at opbevare dem i en reol eller lignende. På den måde skabes der også et hurtigt overblik for dit barn, om hvilke biler det har eller ønsker sig.
  2. Samler dit barn på biler, så kan det dertil blive en fin udstilling, som kan pynte ekstra fint evt. på barnets værelse eller det sted barnet har sin bilbane stående.
  3. Legetøjsbiler i god kvalitet er ikke altid i den billige ende, men dog til at betale. De er mere slidstærke og vil kunne være en investering for livet. For samler kan det blive et samlerobjekt, som faktisk kan blive ret lønsomt. Idet man kan sælge og handle med sine erhvervet legetøjsbiler op igennem årene med andre legetøjsbil entusiaster.
  4. Overdæk evt. bilbanen for støv med et klæde i et let materiale.

Sæt gerne givtigt lege tid af til dit barn

Dit barn vil elske dig for at lege med bilbane sammen med det. Det er givtigt samvær, som også kan kombineres med forskellige historier. Måske har I brugt noget Lego legetøj til at bygge Bedstes hus, som ligger på en vej og heraf kan I samtidig kombinerer Lego menneske figurer, som mennesker I kender. På den måde kan historier opstår, som vi skal besøge Bedste og hendes kat. Eller noget af gulvet kan forestille sig at være havet, hvor I skal ud at sejle til en ø. Denne kombi for leg sammen med en bilbane er sund og udviklende læring for dit barn både sprogmæssigt, men også ved hjælp af fantasien.

Det kan dertil også blive en tid, hvor I sammen får snakket mere om ønsker til den fremtidige bilbane, dit barn ønsker sig at have. Måske det er tid til, at den skal udbygges for at blive mere sjov og spændende.

Ikke helt overbevist om at bilbaner bør købes online? Her får du 3 fremragende grunde til at e-handlen er løsningen

Det giver mening at købe bilbaner på nettet - her får du 3 grunde til hvorfor.

Endnu bedre forbrugersikkerhed online end ved køb i i butikkerne

Når du handler online har du rigitg god returret. Faktisk så god at du kan prøve varen, sende den retur (du skal selv betale fragten retur) og få dine penge igen. Det må du fordi du jo ved nethandel ikke - som i en fysisk butik - kan prøve varen inden du køber, og derfor skal du have lov til at returnere din bilbane hvis den ikke svarede til din forvetning.

Skal du være sikker på at få alle penge igen skal varen dog returneres i samme stand som du modtog den.

Du sparer tid

Hvis du nogen sinde har været i storcentret søndag formiddag så ved du at det tager tid at shoppe. Først skal man køre hen til butikken. Så skal bilen parkeres.

Så skal man hel til selve butikken. Så skal man finde hvor butikken har stillet deres bilbaner. Så skal man finde den rigtige model. Stå i kø ved kassen.

Og så hele vejen hen til bilen og hjem igen. Alt det slipper man for når man handler på nettet.

At handle en bilbane er virkelig overskueligt

I gamle dage - og når det kommer til nethandel er gamle dage for en 10-15 år siden - var det at bestille varer på nettet noget der var forbeholdt de få. Det kan godt være der var nogen der fandt en billig bilbane på nettet, men de fleste handlede stadig i butikkerne, så besværligt var nethandlen.

Sådan er det ikke længere, og i dag er det meget nemmere at købe over nettet end selv at gå i butikker - især nu hvor du har fundet bilbane.dk.

Ud over bilbane.dk driver vi også siderne børnepool.dk og foldebadekar.dk - prøv at giv dem et besøg hvis du vil.

Støtter af Bilbane.dk

Tak til vores støtter der gør det muligt for os at drive Bilbane.dk:

Find det du mangler på bilbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 697 produkter fra mere end 72 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.615 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-21 09:04:06.

4
Produkttyper
697
Produkter
72
Forhandlere
1.615
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.