Du er landet på Bilbane.dk, det helt rigtige sted at finde bilbane. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bilbane tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Big Adventure bilbane med helikopter

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DinGadget.dk.

Her kan “Big Adventure bilbane med helikopter” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Big Adventure bilbane med helikopter Den nemmeste måde at få dine børn væk fra deres iPad er med denne Big Adventure bilbane hvor du kan styre bilen rundt på manen med knapper og elevatorbane.Bilen kan også flyttes fra ét sted på banen til et andet sted…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

2: Oxybul 2-i-1 Leg, Hammer Og Bilbane

 • Dagens pris: 153,97 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 219.95, nu kun 153,97.
  Du sparer 65 kr. / 30 %
 • Fundet hos Babysam.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Babysam.dk, hvor du kan købe Oxybul 2-i-1 Leg, Hammer Og Bilbane til kun 153,97 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette 2-i-1-spil kan dit barn at få kugler i forskellige farver til at trille på banen med en lille hammer, der passer til barnets hænder, og udvikle motorikken.
Barnet skal putte kuglen i den cirkel, der har samme farve som bolden.
Det træner barnets…

Se hos Babysam.dk ❯❯

3: FISHERPRIC Skyway bilbane

Næste anbefaling er “FISHERPRIC Skyway bilbane”.

Dagens bedste tilbud på “FISHERPRIC Skyway bilbane” har vi fundet hos Babysam.dk hvor prisen lige nu er 392,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Børn kan fare byen rundt med Fisher-Price Little People Sit 'n Stand Wheelies City™-legesættet.
Gavesættet indeholder et legesæt, der starter som en vandret vej, hvor børn kan suse afsted med deres Wheelies™-biler mod benzinstationen.
Ramperne kan…

Se hos Babysam.dk ❯❯

4: Little Dutch Bilbane Flowers

Produkt nummer 4 på vores “bilbane-liste” er Little Dutch Bilbane Flowers som du lige nu kan købe for 299,- hos Babysam.dk

Forhandlerens beskrivelse:
1, 2, 3 og start! Med denne blomstrede trærampe-racer inklusive 4 dekorerede hjul vil din lille have en fantastisk tid.
Placer billen, larven, sneglen og blomsten en efter en på toppen af ​​racerbanen, lad dem gå, og de løber ned.
Børn elsker dette! M…

Se hos Babysam.dk ❯❯

5: CarTrackZzz T-Shirt med Bilbane

Forhandlerens beskrivelse:
Føl dig ikke udkørt af børnenes leg – her er t-shirten til alle trætte forældre! Trøjen har en bilbane i cool retrostil trykt på ryggen.
Lad børnene give dig en tiltrængt rygmassage, mens du agerer underlag for deres leg!…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

6: Power Treads bilbane

 • Dagens pris: 100,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 349.95, nu kun 100,-.
  Du sparer 249 kr. / 71 %
 • Fundet hos Coop.dk

Sidste produkt på vores liste er Power Treads bilbane som vi har fundet til 100,- hos Coop.dk.

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bilbane i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bilbane:

Dyreste Bilbane på listen er Hot Wheels Ultimative vaskehal bilbane fra Eurotoys med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Bilbane er Power Treads bilbane som du kan købe for 100.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 699 kr. – de 6 Bilbane vi har fundet koster i gennemsnit 2214.5 kr.
Ovenstående Bilbane data og priser er hentet fra 19 butikker (DinGadget.dk, Babysam.dk, KÆRE BØRN, CoolStuff.dk, Coop.dk, Eurotoys, Kids-world, byhappyme.com, Abeungen, Ovellie, Min Egen Verden, Gucca.dk, Proshop.dk, Coolshop.dk, Mammashop.dk, Loukrudt, Børn i balance, Legekammeraten.dk, Creativ Company). Alle Bilbane tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bilbane guides:

Fandt du ikke det rigtige Bilbane blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bilbane:

Dit barn kommer til at elske at lege med bilbane

Biler er for mange børn et stort hit som legetøj. Især drengebørn sætter pris at lege med biler og mange får en stor samling af alle mulige forskellige biler op igennem deres opvækst. Hertil er en bilbane i god kvalitet oftest uundværlig som tilbehør. De kan få timer til at gå med at lege med deres biler, som oftest bliver forbundet med bevægelse og fart ved brug af en bilbane. Nogle piger elsker dog også fart, så en bilbane kan sagtens også være populært legetøj hos piger.

Og har man flere børn end et, kan det være en fælles legeting, som alle børn kan have glæde af. Både sammen og hver for sig.

Forskellige bilbane modeller

Modellerne for udbuddet af bilbaner varierer alt afhængig af dit barns alder. Oftest når de er små er materialet i træ og skum, men også plastic, som er kombineret med glade farver. Materiale som også er let at rengøre. Senere bliver det smarte modeller, som man dertil kan udbygge med alt muligt andet tilbehør som loop, garage, tæpper med by- og vej aftryk, brandbil- og politistation m.m. Børn kan også bruge deres egen fantasi i form af at bruge legetøj, de allerede har liggende til at lave deres helt egen udbygget bilbane.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen og dertil et stykke legetøjs, som også kan foregå udendørs, når vejret tillader det.

Overvejelser før bilbane køb

Ting du bør have for øje før valg af bilbane:

 1. Er dit barn stor fan af at lege med biler, så overvej at købe en bil bane af god kvalitet. Den er mere slidstærk og holder oftest længere. Ligeledes en som kan udbygges. På den måde sikrer du dig, at dit barn fastholder interessen og dertil kan ønske sig ting til sin bil bane.
 2. Overvej også at have plads til bilbanen, så det ikke nødvendigvis er noget, der skal pakkes væk hele tiden. På den måde går mange timer ikke spildt, for har man fået opbygget sig en stor bil bane, så kræver det selvfølgelig tid at samle den. Det kan nemlig blive en træls opgave for barnet, hvis det er noget barnet, leger med hverdag.

Tips til opbevaring af biler m.m.

 1. Mange børn opbevarer deres biler i legetøjskasser. Men det kan også være en god ide at opbevare dem i en reol eller lignende. På den måde skabes der også et hurtigt overblik for dit barn, om hvilke biler det har eller ønsker sig.
 2. Samler dit barn på biler, så kan det dertil blive en fin udstilling, som kan pynte ekstra fint evt. på barnets værelse eller det sted barnet har sin bilbane stående.
 3. Legetøjsbiler i god kvalitet er ikke altid i den billige ende, men dog til at betale. De er mere slidstærke og vil kunne være en investering for livet. For samler kan det blive et samlerobjekt, som faktisk kan blive ret lønsomt. Idet man kan sælge og handle med sine erhvervet legetøjsbiler op igennem årene med andre legetøjsbil entusiaster.
 4. Overdæk evt. bilbanen for støv med et klæde i et let materiale.

Sæt gerne givtigt lege tid af til dit barn

Dit barn vil elske dig for at lege med bilbane sammen med det. Det er givtigt samvær, som også kan kombineres med forskellige historier. Måske har I brugt noget Lego legetøj til at bygge Bedstes hus, som ligger på en vej og heraf kan I samtidig kombinerer Lego menneske figurer, som mennesker I kender. På den måde kan historier opstår, som vi skal besøge Bedste og hendes kat. Eller noget af gulvet kan forestille sig at være havet, hvor I skal ud at sejle til en ø. Denne kombi for leg sammen med en bilbane er sund og udviklende læring for dit barn både sprogmæssigt, men også ved hjælp af fantasien.

Det kan dertil også blive en tid, hvor I sammen får snakket mere om ønsker til den fremtidige bilbane, dit barn ønsker sig at have. Måske det er tid til, at den skal udbygges for at blive mere sjov og spændende.

Ikke helt overbevist om at bilbaner bør købes online? Her får du 3 fremragende grunde til at e-handlen er løsningen

Det giver mening at købe bilbaner på nettet – her får du 3 grunde til hvorfor.

Endnu bedre forbrugersikkerhed online end ved køb i i butikkerne

Når du handler online har du rigitg god returret. Faktisk så god at du kan prøve varen, sende den retur (du skal selv betale fragten retur) og få dine penge igen. Det må du fordi du jo ved nethandel ikke – som i en fysisk butik – kan prøve varen inden du køber, og derfor skal du have lov til at returnere din bilbane hvis den ikke svarede til din forvetning.

Skal du være sikker på at få alle penge igen skal varen dog returneres i samme stand som du modtog den.

Du sparer tid

Hvis du nogen sinde har været i storcentret søndag formiddag så ved du at det tager tid at shoppe. Først skal man køre hen til butikken. Så skal bilen parkeres.

Så skal man hel til selve butikken. Så skal man finde hvor butikken har stillet deres bilbaner. Så skal man finde den rigtige model. Stå i kø ved kassen.

Og så hele vejen hen til bilen og hjem igen. Alt det slipper man for når man handler på nettet.

At handle en bilbane er virkelig overskueligt

I gamle dage – og når det kommer til nethandel er gamle dage for en 10-15 år siden – var det at bestille varer på nettet noget der var forbeholdt de få. Det kan godt være der var nogen der fandt en billig bilbane på nettet, men de fleste handlede stadig i butikkerne, så besværligt var nethandlen.

Sådan er det ikke længere, og i dag er det meget nemmere at købe over nettet end selv at gå i butikker – især nu hvor du har fundet bilbane.dk.

Ud over bilbane.dk driver vi også siderne børnepool.dk og foldebadekar.dk – prøv at giv dem et besøg hvis du vil.

Måske kan du også lide:

Her på Bilbane.dk skriver vi ikke kun om Bilbane – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: