Udgivet i Bilbane-Bloggen

8 gaveideer til drenge der elsker fart

Af Bilbane.dk

Gaver er altid spændende og dejligt at give, især når man har fundet den helt rigtige. Det kan være de store gaver, der bare skinner igennem med flot indpakning og som bringer lys i øjnene på den lykkelige modtager. Det kan også være den lille gave, der nok er lille, men som bare har det der helt specielle, der lever helt op til ønsket.

Når man skal på udkig efter den helt rigtige gave, kan man godt gå i stå og tænke, hvad skal jeg dog finde på? Kender du det, at man går i flere dage og ser på mange forskellige spændende sager, uden helt at vide om gaven falder i god jord? 

Det siges, at det kan være mere svært at finde en gave til en dreng. Men passer det nu også? Drenge elsker helt sikkert den helt rigtige gave ligesom piger og er mindst lige så glade for at pakke op og se hvad gaven nu bringer. 

Fart over feltet med den rigtige gave

Kender du drengen, der bare ikke kan sidde stille og som bare må have et eller andet sjovt at give sig til? 

En der synes, at alt hvad, der vender op og ned og på hovedet igen, er lige til at juble over? Eller kender du måske ham, der godt kan sidde stille, men som elsker alt, der kan bevæge sig og alt med fart på? 

Er det her, at du skal sætte ind med fødselsdagsgaven, julegaven, konfirmationsgaven eller overraskelsesgaven, så fortvivl ikke, der er masser af gaveideer at hente. 

Her er nogle gaveideer, der er valgfri og værd at overveje:

1. Racerbane - Klar Parat Start

Hvis der skal være fart over feltet, så er en racerbane et helt klart valg. Hvem tænker ikke lige på Formel 1 i den forbindelse?

En racerbane kan du købe i mange forskellige størrelser og de kan udbygges med loop og farlige sving. Det er en gave, der tiltaler drenge i alle aldre. De helt små drenge er vilde med minibiler og sjove figurer, her har McQueen fra Disney spillet en stor rolle.

De mere avancerede racerbaner tiltaler de større drenge, her kan de ekstra dele skabe den perfekte bane. Det er her, at drengene, der elsker fart, kan udfordre hinanden i fuldt ræs. 

2. Bilbanen - hastighed i højden

Bilbanen er et godt gavevalg, fordi den ligger op til mange timers leg og sjov. Enhver dreng kan lide farten, som bilerne får på ned af de snoede veje eller ned af den lige totalt stejle skrænt. De kan selv styre i hvilken retning bilerne skal og nogle af bilerne tager måske et vældigt styrt ud over banen i fuld fart.

Højden på banerne varierer og nogle danner et højt tårn, hvorfra bilerne sendes afsted. Nogle bilbaner har en garage, hvor bilerne kan holde parkeret. Nogle kan klappes sammen og tages med. Bilbanerne findes lige fra plastik til miljøvenligt træ. 

3. Den elektriske fjernstyrede bil

Kom ud på asfalten og giv den gas. Her er gaven, der vækker begejstring. Her tager drengene selv styringen og sætter farten som de vil. Der er til mange timer ude i det fri både på en bane, der er specielt beregnet til kørsel med bilen eller måske til kørsel ude i det vilde terræn. Du kan finde de fjernstyrede biler i mange forskellige smarte design og farver. Nogle biler er med musik og lys og nogle kan spinde om sig selv og vende op ad muren. 

4. Løbehjulet

En fin gaveide er også løbehjulet, der bruges af rigtig mange. Det er både et sjovt og hurtigt stykke legetøj, men det er også et godt transportmiddel både for store og små. 

Løbehjulet kan drengene også bruge til stunts på baner og til at komme hurtigt afsted sammen med kammeraterne. Løbehjulene får du i et væld af farver og med mange forskellige funktioner.

5. Dronen

Dronen er meget populært og er en god gave til drengen, der er med på højder og fart. Du vil helt sikkert også blive populær, når du giver gaven og kommer med noget, der helt sikkert står øverst på ønskelisten.

Dronen kan du købe i flere størrelser og i flere prisklasser og her kan du overveje, om det er mest til leg eller til at tage billeder fra højden, som den skal bruges til.

6. Stabilisator til smartphone

Nu tænker du nok, hvad fart over feltet, der kan være med en så stillestående en ting? Jo ser du, skal du nu ud og filme de helt store stunts måske på skateboard eller på mountainbike, som helt sikkert skal bringes videre på Facebook eller YouTube, så er det vigtigt at have det rette udstyr.

For at få den helt rette vinkel og et stabilt billede på det helt perfekte tidspunkt, er en stabilisator til smartphone det ultimative valg.

7. Vandrutsjebane 

På en varm sommerdag med solen, der bager fra en klar himmel, vil en vandrutsjebane i haven gøre lykke. Sammen med vennerne er det alletiders at kaste sig ud i vand-pjaskeri og blive afkølet, samtidig med at komme så hurtigt afsted som muligt.

Et ønske, der helt sikkert står på de flestes ønskeliste. 

8. Skateboard  

Du går aldrig galt i byen, når du vælger et skateboard som gave. Enhver dreng, der kan styre og vise sine tricks på et skateboard, er set som lidt af en helt i kammeraternes øjne. 

Selvfølgelig er det svært at mestre et skateboard, så derfor kan du købe det i både forskellige størrelser og tilegnet sværhedsgraden. Der er mange seje designs at vælge imellem og hjulene kan også tilpasses til det skateboard, som man vælger. Med et skateboard skal der øves og øvelse gør jo mester. 

Gaveideerne her er til inspiration og der er masser af flere, som du sikkert selv kan komme på. Nu er du lidt mere forberedt og klædt godt på til at tage en god beslutning. Med gaveideerne om hvordan du kan overraske med den helt rigtige gave og glæde drenge, der elsker fart, er du på rette vej.

Find det du mangler på bilbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 695 produkter fra mere end 71 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.603 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:47:51.

4
Produkttyper
695
Produkter
56
Brands
71
Forhandlere
1.603
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.