Udgivet i Bilbane-Bloggen

Sådan vælger du den rigtige svømmevest til dine børn - 3 gode råd

Af Bilbane.dk

Nu hvor det er blevet sommer, så er det også blevet tid til sol, sommerferie og strandture. Det er nu at vejret det varmer vandet og strandene op, så vi alle gerne vil ned på stranden og komme ud at bade.

Derfor er der helt sikkert også mange børnefamilier, som er ængstelige efter at kunne komme ned på stranden og slip børnene fra ud i vandet.

Det kan også være at i skal ud på kajak ture, ud at sejle eller måske bruge Paddle Boards og Surf Boards. Uanset hvad, så er det rart at man har nogle svømmeveste klar til ikke kun ungerne, men dem især, men også til sig selv.

De bedste råd til Svømmeveste

Der er flere ting som er gode at kigge på, når man skal til ud at købe svømmeveste til sine børn. Det er nemlig vigtigt at svømmevestene er nogen der er i god kvalitet og lever op til de krav og standarder der er til dem.

Det er en af de ting hvor der afhænger en hel del på at de virker, og hvis de ikke virker, kan det være katastrofalt. Det er nemlig en sikkerhed for børn og forældre, at de ved at der er en svømmevest at børnene kan bruge, hvis nu de kommer for dybt ud, ikke kan svømme eller hvis der er mulighed for at falde over bord.

Så her er der nogle ting som du kan bruge til at tjekke svømmevestene efter med, og et par gode råd til køb af svømmeveste, inden du går ud og køber dem.

Med kvalitet følger prisen

Det er et godt råd at man ikke bare går ud og køber de første og billigste svømmeveste man kan finde. Der er mange slags, og det er ikke alle som lever op til de krav og standarder som der er til svømmeveste.

For eksempel kan det være at en billig svømmevest ikke kan holde den vægt som der ellers står på den, i mere end en times tid eller lignende. Så vær opmærksom på at det her virkelig kan betale sig at købe de lidt dyrere veste, som er godkendt af søfartsstyrelse eller lignende.

I nogen tilfælde så betyder prisen nemlig også bare at varen er i ordentlig stand, og når det er for sikkerhedens skyld, så kan det kun betale sig at give de ekstra penge for en god svømmevest, så man er sikker på at den vil kunne holde.

Find en til behovet

Man kan også få forskellige slags svømmeveste, hvor nogen er bedre til noget end andet. Nogle er større og mere besværgelige at bevæge sig i, men har dermed også meget mere opdrift, og hold barnet endnu mere oppe over vandet.

Derfor kommer det også an på hvilken situationer at vesten den umiddelbart skal bruges til. Hvis det er en vest som skal bruges i vandkanten når i som forældre er i nærheden, og barnet kan svømme. Så er det nok slet ikke nødvendigt med en større svømmevest, men rigeligt med de tyndere, som også har meget mere plads til bevægelighed.

Skal vesten derimod bruges til at sejle i kajak eller Paddle Boards hvor man skal ud steder hvor barnet ikke kan bunde, så er det helt sikkert bedre med de lidt større med mere opdrift, som også går ned mellem benene, så man er sikker på at vesten sidder ordentligt og ikke glider af.

Er det til gengæld fordi I skal ud at sejle, så er det helt sikkert bedst med en redningsvest til barnet i stedet, da den er meget mere sikker end en svømmevest.

Når man skal helt ud at sejle længere ture på helt dybt vand, så er en svømmevest ikke nok, da den kun holder torso oppe. I modsætning kan en rigtig redningsvest sørge for at holde hovedet over vand, og dreje kroppen, så man altid har hoved og bryst opad.

Farver og former

Når det er sagt, så er der også mange forskellige former som svømmeveste kan have. Her handler det om at finde en som er behagelig for dit barn at have på.

De kan være mere firkantet eller mere aflange, og de kan være korte og kun gå til brystet eller lange helt ned over maven. Det kommer igen an på hvor meget bevægelighed barnet skal kunne have, og hvad der passer til deres krop, så de synes at den er behagelig at skulle gå rundt med.

Så findes der masser af svømmeveste til børn som er lavet i mange farver og med mønstre og tryk, så de er sjove at se på og bruge. Du kan få blå med hajer, eller lyserøde med søstjerne, eller nogle med delfiner og fisk.

Find det du mangler på bilbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 695 produkter fra mere end 71 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.603 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:47:51.

4
Produkttyper
695
Produkter
56
Brands
71
Forhandlere
1.603
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.